torsdag 27. mai 2010

Trekk til kleshenger

Et lite tips til deg hvis du har en gammel kleshenger liggende. Jeg fant noen kleshengere i tre som jeg har strikket trekk til. Festet på noen heklede roser til pynt.

Trekket er strikket med pinner nr 3 og i bomullsgarn. La opp 12 masker og strikket en remse som passet til kleshengeren. Siste maske strikkes alltid vrang, og første maske tas av. Remsen er sydd sammen midt under. Hekle blomster og sy på. Ferdig! Dette er gjort på et par timer.

onsdag 26. mai 2010

Inspirasjon

Kommer nok til å bruke bloggen min til et sted der jeg samler ting som jeg liker. Som sagt skal vi pusse opp et hus der absolutt alt skal ordnes, pusses og males. Disse er funnet hos House Beautiful.
Fargene heter Come Sail Away fra Benjamin Moore, Dead Salmon fra Farrow & Ball, Get Back Jack fra C2 paint, Death by Chocolate fra C2 paint, Dorian Grey fra C2 paint og Milkshake fra Benjamin Moore.


tirsdag 25. mai 2010

Utfordring fra NIB

NIB har en utfordring om å vise hva man ønsker seg hvis man slipper å tenke på penger. Det jeg ønsker meg aller mest er et badekar med løveføtter.

Dette er fra signature hardware. Blir vel ikke herfra, men det har den fasongen jeg ønsker meg.
Neste på lista er denne sengen fra ILVA.
Den ser mye finere ut i virkeligheten. Så på den da vi var i København i forbindeles med kristihimmelfart, og det var kjærlighet ved første blikk.
Og sist men ikke minst ønsker jeg meg en lysekrone. Denne er fra landromantikk.
Synes den er nydelig. Har to lysekroner som jeg gleder meg til å få opp.
Listen kunne blitt mye lenger, for så langt mangler vi det meste, i allefall når det gjelder møbler.

Velkommen

Dette er mitt aller første innlegg så får vi se hvor dette ender. Kommer ikke til å bli så mye interiør i starten. Kjæresten min holder på og restaurerer et hus fra 1899, så frem til det begynner å ligne på noe der blir det mest andre ting her på bloggen. Bloggen heter Hjemme hos S siden vi begge har etternavn på S, og forhåpentligvis har vi snart samme adresse også!